fbpx

Örömmel tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy EMCO termékpalettánk kiegészítéseként az ultrapreciziós KERN marógépekkel is foglalkozunk!
60 év innováció és tapasztalat, akár 2 mikronon belüli szériagyártás: KERN.

Ügyfeleink mondták:

„… a világ legpontosabb marógépei…!”

 

KERN Micro HD CNC marógép

Micro HD

KERN Micro VARIO CNC marógép

Micro Vario

KERN Micro PRO CNC marógép

Micro Pro

KERN EVO CNC marógép

EVO

KERN Pyramid NANO CNC marógép

Pyramid Nano

A KERN cég már hatvan éve foglalkozik akár 2 mikron tűrésű alkatrészek gyártásával az ultraprecíziós darabokat igénylő iparágak számára. Első alkatrészmegrendelőik között tartják számon a híradástechnika, valamint a repülés és űrtechnika jelentős képviselőit.

KERN cégismertető fedlapja

Cégismertető

Ismerje meg Ön is a KERN világát egy a cég felépítéséről, filozófiájáról és mindennapjairól készült kiadvány segítségével.

Összehasonlító táblázat

Gépek összehasonlítása

Egy táblázat, melyben a KERN termékpalettáját tekintheti meg, kiemelve a legfontosabb információkat.

Az első évtizedekben a piacon elérhető legpontosabb szerszámgépeket vásárolták meg, majd ezeket finomították és építették át folyamatosan bővülő megmunkálási tapasztalatuk szerint. Az évtizedek alatt kidolgozott fejlesztéseik – főleg a marógépek terén – azonban a piac legjobb szerszámgépeibe építve sem érték el a KERN által megkívánt pontosságot.
A gépek pontossága egyedi ügyféligény alapján választható, ugyanakkor a különböző iparágak számára már kész „csomagok” is elérhetőek. Szabadalmaztatott hidrosztatikus szánmozgásaik például súrlódásmentesek a vezérlés által folyamatosan ellenőrzött 10 mikron olajfilmrétegen, így a mart felületek akár a polír minőséget is elérhetik.
Ennek a kényszernek a hatására fejlesztették ki saját marógépeiket, mely gépeket a KERN Mikrotechnik GmbH amellett, hogy saját maga építi – mint alkatrész beszállító – bérmegmunkálást végző üzemében tucatjával használja is. A gépek automatizálva, 7/24 műszakokban gyártják szériában az 1-2 mikron tűrésű darabokat.
A KERN különleges, szabadalmaztatott megoldásokkal épített marógépei ma már a szélesebb közönség számára is rendelkezésre állnak, mint például az óra- és ékszeripar, a telekommunikáció, a szerszám- és formagyártás, a mikromechanika, a kísérleti és laborberendezés gyártás, az orvos- és műszertechnika, az autóipar, stb.

Ha Ön is a KERN marógép invesztíció mellett dönt, nemcsak egy különleges és hatékony szerszámgépet vásárol, hanem hozzáférést nyer a KERN 60 éves technológiai tapasztalatához és know-how-jához is!