fbpx

Termékeink

Általános katalógus

Az EMCO Magyarország elkészítette Önöknek azt az összefoglaló katalógust, amelyből minden forgalmazott termékünkről és szolgáltatásunkról információt szerezhet.

EMCONNECT

Az ipari digitalizáció korában az EMCO által fejlesztett szoftveres megoldásokkal könnyíti meg ügyfelei minnapi életét. Az EMCONNECT digitalizációs platform segítségével Ön is beléphet az Ipar 4.0 világába.

HYPERTURN

CNC esztergák

Főorsó + ellenorsó + 2 vagy több revolverfej

A HYPERTURN termékcsalád gépei az esztergálás és a marás kombinációjával nyújtanak kiemelkedő rugalmasságot alkatrészei megmunkálása során!

MAXXTURN

CNC esztergák

Főorsó + ellenorsó + 1 revolverfej 

A konvencionális CNC esztergálás mellett – kiegészítve a hajtott szerszámokkal – a MAXXTURN széria a közepes és nagy szériák igáslova!

EMCOTURN

CNC esztergák

Főorsó + 1 revolverfej

A költséghatékony forgástest alapú forgácsolás megtestesítője az EMCOTURN gépcsalád az EMCO kínálatában.

VERTICAL

CNC esztergák

Függőleges főorsó + 1 revolverfej

Széleskörű automatizációs lehetőségeivel a VERTICAL gépek a nagy teljesítményük mellett a mellékidők csökkentésével vívták ki ügyfeleink elismerését.

EMCOMAT E

Hagyományos esztergák

Hagyományos esztergagépek teljesen manuális, vagy ciklusvezérelt kivitelben

Kezdve az egészen kis finommechanikai esztergapadtól az egészen robosztus mérettartománnyal rendelkező ciklusvezérelt, nagy teljesítményű forgácsológépekig, az EMCOMAT széria stabilitást nyújt kis szériás gyártás során.

CONCEPT TURN

Oktató CNC esztergák

A professzionális oktatásban 4 évtizede jelen lévő CNC esztergák

Oktatásra készített CNC esztergagépek és esztergaközpontok. Cserélhető vezérlő felülettel a modern elvárásoknak megfelelő képzés támogatásáért.

MAXXMILL

CNC marógépek

5 tengelyes kialakítás
(3+2 konfigurációban)

A gépcsaládba tartozó berendezések a sokoldalú alkatrészgyártást teszik költséghatékonyan elérhetővé ügyfeleink részére. A mellékdidők csökkentése mellett az alkatrészek méretpontossága is a lehető legkevesebb felfogás használatát szorgalmazza.

UMILL

CNC marógépek

5 tengelyes kialakítás
(szimultán konfigurációban)

Az EMCO lépést tartva a technológiai fejlődéssel, a rendkívül bonyolult alkatrészek megmunkálását könnyíti meg a szerszám és alkatrészgyártó vállalkozások számára. A UMILL gépcsalád vezérlői sebességükkel a szimultán 5 tengelyes megmunkálást teszik könnyen hozzáférhetővé.

MMV

CNC marógépek

3-4-5 tengelyes kialakítás
(3+2 konfigurációban)

Az MMV megmunkálóközpontok tervezése során fő szempontot jelentett a rögzített asztal, melynek köszönhetően nagy tömegű alkatrészek felfogása és megmunkálása egyszerűsödik le. Opcionálisan elérhető 3+2 tengelyes kialakítása méretpontosság és hatékonyság szempontjából is támogatja a több oldalú megmunkálást.

EMCOMILL

CNC marógépek

CNC marás 3 tengelyen, rögzített asztallal

Szinte minden forgácsolóüzemben képes megállni a helyét az EMCOMILL gépcsalád bármelyik tagja. Univerzális kialakításuk a konvencionális 3 tengelyes CNC marásra optimalizálva számos területen bizonyított már az iparban.

EMCOMAT FB

Hagyományos marógépek

Hagyományos marógépek teljesen manuális, vagy ciklusvezérelt kivitelben

Az EMCOMAT FB széria gépei minden szempontból az egyedi és kisszériás gyártással foglalkozó vállalkozások számára lettek kifejlesztve. Sokoldalú kiegészítői számos feladatra teszik alkalmassá a már önmagában is kiváló szerszámgépet.

CONCEPT MILL

Oktató CNC marógépek

Professzionális oktatásra kifejlesztett CNC marógépek

Az EMCO oktatási célra készített CNC marógépei kis mérettartományuk mellett is fel vannak készítve a modern oktatás magas színvonalú kivitelezésére. Cserélhető vezérlésük lehetőséget biztosít a tanulók számára számos rendszer elsajátítására.

Mozgóállványos és portálmarógépek

 Egyedi, nehézsúlyú megmunkálásra kínál megoldást az EMCO

A „nehézsúly bajnokai” 2 500 mm mozgástartománytól indulva, mely akár 10 000 mm fölé is nyúlhat.
Széles választékban, jellemzően egyedi ügyféligényre, több kialakításban érhetők el.

Mozgóállványos és portálmarógépek

 Egyedi, nehézsúlyú megmunkálásra kínál megoldást az EMCO

A „nehézsúly bajnokai” 2 500 mm mozgástartománytól indulva, mely akár 10 000 mm fölé is nyúlhat.
Széles választékban, jellemzően egyedi ügyféligényre, több kialakításban érhetők el.