fbpx

A burkolatelemek, tengelyek és különféle egyéb alkatrészek gyártása az MMV mozgóoszlopos megmunkálóközpontokkal történik. A két marógép azonos kialakításának köszönhetően az alkatrészek jelentős része rugalmasan megmunkálható mindkét modellel.

Két MMV megmunkálóközpont egy befogási pozícióban

A folyamat eredménye minden elképzelést felülmúl. A rendszer felépítése jól átgondolt, és az ügyfél igényeire optimalizált.

A rendszer szíve a két MMV mozgóoszlopos megmunkálóközpont a nagy és nehéz munkadarabok megmunkálásához. A két megmunkálóközpont egy befogásban öt oldalon munkálja meg a munkadarabokat. Két elválasztható munkatér könnyíti a tervezést és a munkafolyamatokat.

Az átgondolt telepítésnek és helykihasználásnak köszönhetően mindössze egyetlen személy is hatékonyan üzemeltethet egyszerre több gépet. Mivel a konstrukció és az orsó teljesítménye azonos, az alkatrészek gyorsan és rugalmasan cserélhetők a gépek között.

Munkára kész, hosszú időre

A két új marógép kínálta lehetőségek optimális kihasználása érdekében az EMCO átfogó képzési és szolgáltatási koncepciót kínál ügyfeleinek. Az üzembe helyezést követően azonnal kezdődhet a gyártás. Az EMCO gyors és hozzáértő támogatás az ügyfelek kérdései vagy problémái esetén hosszú távon biztosítja a zökkenőmentes és kiszámítható termelési ciklusokat. A megoldások iránti szenvedély volt az egyik fontos oka annak, hogy a BAUER az EMCO-val való együttműködés mellett döntött.

„Az évek során megszerzett magas szintű termelési tapasztalatunk és innovációs erőnk kulcsfontosságú sikertényező a kiélezett verseny által jellemzett piaci környezetben. Célunk, hogy újabb és újabb globális technológiai standardokat állítsunk fel.”

 Franz Peter Roll, marketingigazgató, BAUER Csoport