fbpx

Az előformázott darabokhoz és az orsó átmérőjét meghaladó alkatrészekhez az EMCO integrált és kompakt automatizálási megoldást kínál:

egy lengőkaros adagolót a teljesen automatikus be- és kirakodáshoz. Ez a géppel együtt, egy egységként került kialakításra: fő jellemzői a rövid betöltési idő, a problémamentes működés és a személyre szabhatóság. Az irányítás a szerszámgép vezérlőjén keresztül történik. A szervomotorok által hajtott forgó és lineáris mozgás lehetővé teszi a gyors és egyszerű beállítást. Az előformázott nyersdarabok a megfelelő irányban helyezhetők a befogóeszközbe.

A gyártási folyamat befejezését követően a kész alkatrészeket munkadarab elkapóval kiadagoljuk a gépből. Az ügyfélspecifikus személyre szabáshoz megfogó- és kezelőrendszerek széles választéka áll rendelkezésre. A nyersdarabok speciális adagolórendszerei lehetővé teszik, hogy az előformázott munkadarabokat a kis élőmunka igényű gyártás során, megfelelően orientálva töltsék be a főorsóba.

HYPERTURN - EMCO Group magyarországi márkakképviselet

A rúdanyag megmunkáláshoz az EMCO két különböző méretű adagolót kínál: klasszikus 3 méteres rakodógépet (FMB, IRCO, TOP LOAD) és kisebb méretekhez (max.: 1200mm) az EMCO és IRCO rövid rúdadagolót.

HYPERTURN - EMCO Group magyarországi márkakképviselet

Az EMCO „Európa szívében készült” szlogenjével vállalt elkötelezettség  a HYPERTURN 45 G3-ra is vonatkozik. A gépek fejlesztése és gyártása kizárólag Európában történik, olyan elismert európai gyártókkal együttműködve, akik megfelelnek a minőséggel, a termelékenységgel és a működési hatékonysággal kapcsolatos legmagasabb követelményeknek.

A HYPERTURN 45 G3 vonzereje jelentős rugalmasságában rejlik, amely alkalmassá teszi a legkülönbözőbb gyártási igények kielégítésére az ipar számos ágazatában, vagy a gépiparban általában, legyen szó bérmunkákról, nagy mennyiségben gyártó autóipari projektekről, vagy olyan precíziós területekről, mint a fogtechnika és az ékszergyártás.