fbpx

Új utak a nagyobb rugalmasságért

Akik innováció után kutatnak, néha nem várt dolgokra akadnak. A BAUER családi vállalkozás ezt első kézből tapasztalhatta meg. Modern és rugalmas megmunkáló központot kerestek. Rengeteg tervezés és tesztelés végén olyan egyéb megoldásokra bukkantak az EMCO-val, amelyek legmagasabb elvárásaikat is túlszárnyalták. Az együttműködésből mindegyik fél sokat tanult. A legfontosabb tanulság, hogy a járt utak elhagyása jobb megoldásokhoz vezethet.

A BAUER voitsbergi üzemében öntözési, szeparációs és trágyatechnológiai berendezések készülnek. A népességnövekedés és az éghajlatváltozás olyan kihívások elé állítja a gyártót, amelyekre rugalmasan kell reagálnia, és a piacnak megfelelő megoldást kínálnia.

Ezért elsődleges fontosságúak a modern és hatékony gépek. Ennek fő oka, hogy a vállalati szinten kiemelkedő termelési tapasztalatunk számtalan további fejlesztést tesz lehetővé. Ehhez azonban nagyon alaposan átgondolt eszközkoncepció szükséges.

„Már a kezdet kezdetétől tudjuk, hogy vevőink megbíznak bennünk, és tisztában vannak azzal, hogy mindig a tökéletes megoldásra törekszünk. Igazi „felemelő” -pillanat volt, amikor a kritikus folyamatok sikeresen átmentek a teszteken.”

Andreas Pichler, értékesítési technikus, EMCOA BAUER INTELLIGENS TERMÉKEIVEL NYŰGÖZI LE VEVŐIT VILÁGSZERTE. AZ EMCONAK HÁLA, MÉG NEM MERÍTETTÉK KI AZ INNOVÁCIÓS LEHETŐSÉGEIKET.De hogy mik a további innovációs lehetőségek? Kiderül a következő cikkünkből!